Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, alături de premierul Nicolae Ciucă, la Caravana Antrepenorială: Mențin un dialog permanent cu investitorii autohtoni, pentru a întări economia românească.


Intră acum și în grupul de

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a anunțat că a participat, vineri, la Brașov, la conferința organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale, eveniment inițiat de COAL (Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali), alături de premierul Nicolae Ionel Ciucă și de colegi liberali din Guvern.

Potrivit acestuia, principalele discuții s-au referit la necesitatea promovării capitalului românesc în această perioadă, când întreaga economia internațională este pusă zilnic la încercare.

„În calitate de ministru al antreprenoriatului și turismului, încă din primele zile ale mandatului, am hotărât ca în fiecare a două zi de marți din luna să avem discuții și consultări cu mediul de afaceri privat. În acest fel am urmărit să sprijin și să mențin un dialog permanent cu investitorii autohtoni, pentru a întări economia românească”, a spus Cadariu.

El a mulțumit COAL (Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali) pentru inițiativa și demersurile făcute pentru a deschide și mai mult dialogul cu mediul antreprenorial din România, dar și pentru că i-au oferit oportunitatea de a purta un dialog sănătos cu cei din Brașov, județ unde rata șomajului e foarte mică de 2.2%, un județ care are deja 3 OMD-uri și care continuă să atragă investitori.


Intră acum și în grupul de