La invitația deputatului Gheorghe Șoldan, elevi de zece de la Liceul Tehnologic din Cajvana au schimbat pentru o zi băncile liceului cu băncile Parlamentului  


Intră acum și în grupul de

Un număr de 33 de elevi și cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana au schimbat, marți, băncile liceului cu băncile Parlamentului la invitația deputatului PSD de Suceava Gheorghe Șoldan.

Parlamentarul sucevean originar din Cajvana le-a promis, în urmă cu câteva luni, la Balul Bobocilor, că va organiza o excursie la București, pentru elevii de 10, dar și pentru cei implicați în organizarea balului și că le va pune la dispoziție autocar, masă și cazare.

Elevii au vizitat luni Universitatea Politehnică București, iar ziua de marți a fost dedicată principalului obiectiv al excursiei lor în Capitală, respectiv sediul Parlamentului.

Șoldan le-a prezentat modul de funcționare a celor două camere, Camera Deputaților și Senatul, procesul de vot, le-a vorbit de rolul parlamentarilor și despre procesul legislativ.

„Am vizitat împreună mai multe săli de ședință, am ajuns și în plenul Parlamentului, iar întreg grupul de la Cajvana a fost primit și de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în biroul acestuia, unde ne-am întâlnit și cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu”, a precizat Șoldan.

Deputatul sucevean i-a încurajat pe elevi să creadă în ei, să învețe și le-a spus că dacă vor să schimbe lucruri în societate, acasă, la școală, la viitorul lor loc de muncă,  să se implice și că este o nevoie acută de tineri dedicați în toate domeniile, atât în politică precum și în sănătate sau educație.


Intră acum și în grupul de