Liberalii ii provoaca pe suceveni la o bataie in popice


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Municipală Suceava a PNL Suceava organizează vineri, începând cu orele 15:00, prima ediţie a “Cupei PNL la Bowling”. Competiţia va fi găzduită de Clubul Fire Balls, din cadrul complexului Zamca.

Conform declaraţiilor oferite de liderul liberalilor suceveni, Marius Zmău, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, numărul înscrierilor a depăşit deja cifra de 200 şi creşte permanent. De altfel, nu este prima acţiune de acest gen pe care liberalii din municipiul reşedinţă de judeţ o organizează, competiţii sportive sub coordonarea liberală fiind derulate şi pe parcursul anului trecut.

“De fiecare dată când organizăm o competiţie sportivă apar tot felul de comentarii din partea altor formaţiuni politice şi în special PDL, dar am dori ca în loc de afirmaţii răutăcioase să îşi consume energia în organizarea unor acţiuni similare”, a ţinut să atragă atenţia Zmău.

Înscrierile se pot face la sediul PNL Suceava, situat în Suceava, Str. 6 noiembrie nr.13, la clubul Fire Balls din cadrul complexului Zamca sau telefonic la numerele de telefon 0729-808058 sau 0752-521007. De precizat că acest eveniment este deschis tuturor sucevenilor iubitori ai acestui sport, nu doar membrilor activi sau simpatizanți ai PNL.


Intră acum și în grupul de