Acasă Politica PNL Suceava vine in sprijinul soferilor nemultumiti de drumurile din judet (VIDEO)

PNL Suceava vine in sprijinul soferilor nemultumiti de drumurile din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, a criticat, joi, soluţia administraţiei locale de a acoperi gropile cu balast şi cu pavele.

„Din cunoştinţele mele numai drumurile forestiere sunt reparate cu balast, şi nu străzile din Obcini, Burdujeni sau Zamca. Şi ca bonus pentru arterele principale am văzut că se folosesc pavele. Atrag atenţia administraţiei municipiului că sunt primării în ţară care de 3 sau patru ani repară gropile folosind soluţii mult mai noi, cum ar fi asfalt rece, aşa cum se întâmplă în Târgu Mureş, Bistriţa Năsăud sau Deva”, a spus Zmău.



Totodată, el a anunţat că liberalii suceveni intenţionează să înfiinţeze o asociaţie a proprietarilor de maşini nemulţumiţi de starea drumurilor din judeţul Suceava, prin care se va acorda consultanţă juridică tuturor celor care şi-a stricat maşinile din cauza gropilor de pe drumurile din Suceava, dar şi din întreg judeţul. „Pentru că ne-am săturat să ne rupem maşinile în gropi, PNL îşi propune ca în foarte scurt timp să înfiinţeze o asociaţie a şoferilor nemulţumiţi de starea drumurilor. Iar în asociaţie sunt chemaţi nu numai posesorii de parcuri auto mari, ci şi cetăţenii care nu au posibilitatea să dea în judecată administratorii de drumuri, fie că sunt locale sau naţionale”, a conchis Marius Zmău.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version