Milici sustine ca Basescu vrea un nou acord cu FMI ca sa aiba bani pentru campania electorala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene sucevene, consideră că şeful statului ar trebui să explice românilor care au fost aşa zisele beneficii ale actualului Acord cu FMI.

„De ce au trebuit românii să sufere pentru că Băsescu a împrumutat bani de la FMI?”, s-a întrebat Milici, care a adăugat că în continuare ţara este în recesiune, şomajul a ajuns la nivelul anului 2000, iar problemele cetăţenilor au crescut.

În opinia viceliderului social-democrat, preşedintele României doreşte un nou acord cu FMI pentru că îi trebuie bani pentru campania electorală şi pentru „clientela portocalie”. Potrivit lui Milici, Traian Băsescu doreşte privatizarea în totalitate a sectorului energetic, noi disponibilizări şi condamnarea populaţiei la încă doi ani de suferinţă pentru ca „gaşca PDL” să prospere.

El a mai spus că preşedintele Traian Băsescu a minţit când a spus că arieratele statului au fost plătite şi că, în continuare, firmele private trebuie să sufere pentru că statul nu-şi plăteşte datoriile. „Când PSD va reveni la putere va renegocia fiecare punct care este în defavoarea românilor din Acordul cu FMI”, a conchis Ovidiu Milici.


Intră acum și în grupul de