PSD se solidarizeaza cu pensionarii carora statul le ia din bani (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că toţi pensionarii care se simt nedreptăţiţi de ultimele decizii ale Guvernului privind impozitarea pensiilor de peste 740 ron se pot adresa la sediile partidului din tot judeţul pentru a fi consiliaţi juridic în vederea acţionării în judecată a statului.

„Până în acest moment, avem înregistraţi deja circa 200 de pensionari nemulţumiţi pentru care începem să facem pregătirile de dare în judecată. Facem şi un studiu dacă vreţi, o analiză comparativă între cupoanele pe care le primeau anul trecut faţă de cupoanele pe care le primesc din luna ianuarie a acestui an”, a explicat liderul PSD Suceava.

Nechifor a mai spus că intenţia este de a se merge pe calea unei acţiuni colective care este mult mai profotabilă. „Îi anunţăm pe toţi pensionarii care se află în această situaţie delicată că îi aşteptăm la partid pentru a face o acţiune de amploare astfel încât dreptul lor de patrimoniu să fie respectat de statul român”, a mai adăugat la final parlamentarul sucevean.


Intră acum și în grupul de