Deputatul PSD Șoldan l-a însoțit pe primarul din Abore la Ministerul Dezvoltării unde acesta a semnat un contract pentru apă-canalizare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat, marți, pe pagina sa de socializare că l-a însoțit pe primarul comunei Arbore, Dan Tiperciuc , la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, la semnarea contractului “Apă, canal și mărirea capacității stației de epurare”, în valoare de 18,5 milioane de lei, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Deputatul spune că e vorba de un proiect important prin care, în comuna Arbore, vor fi acoperiți încă 20 de kilometri cu rețea de apă și canal, iar ordinul de începere a lucrărilor urmează să fie dat chiar de săptămâna viitoare.

Șoldan a transmis prin intermediul paginii sale de socializare că Dan Tiperciuc este unul dintre primarii cu care se mândrește când se vorbește de primari gospodari din județ.

El a precizat că acest primar a obținut, recent, tot prin PNI „Anghel Saligny” finanțare pentru 35 de km de rețea de distribuție a gazelor naturale și că are în derulare proiecte de asfaltare a tuturor drumurilor din satul Clit, dar și a DJ 178 pe care l-a preluat în administrare.

„Cel mai probabil în câteva zile se va întoarce din nou la București, unde urmează să primească o nouă finanțare tot prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, de aproximativ 6 milioane de lei, pentru modernizare de drumuri în comuna Arbore”, a precizat deputatul.


Intră acum și în grupul de