Acasă Politica Lungu candideaza la sefia PC Suceava

Lungu candideaza la sefia PC Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul director al Colegiului Național de Informatică ”Spiru Haret” din Suceava, Lucian Lungu, și-a depus proiectul politic pentru obținerea funcției de președinte interimar al organizației județene Suceava a Partidului Conservator (PC).

Lungu a confirmat marți, pentru NewsBucovina.ro, faptul că s-a înscris în cursă și că își dorește fotoliul de președinte. El a spus că în cursul acestei săptămâni se va lua o decizie cu privire la viitorul șef al organizației județene la nivelul conducerii centrale a PC.



”Este adevărat că voi candida la funcția de președinte al organizației județene a PC. Deocamdată nu știu cu cine mă bat pentru funcție”, a mai spus Lucian Lungu.

Reamintim că Lungu a demisionat mai întâi din PNL , după care s-a înscris în PDL și a devenit directorul Colegiului de Informatică. La finele anului 2010, după ce la șefia Colegiului a fost numit liderul PSD Suceava de la acea vreme, Virginel Iordache, Lucian Lungu a părăsit și PDL considerând probabil că acest partid nu l-a susținut suficient pe linie profesională.

În aceste condiții, devine explicabilă dezmințirea pe care președintele PDL Suceava, Ion Lungu, actualul primar al municipiului reședință de județ, a făcut-o în urmă cu două săptămâni când, într-o conferință de presă extraordinară, a infirmat dorința sa de a candida din partea PSD, PNL sau PC la viitoarele alegeri locale.

Confuzia în care a intrat Ion Lungu a fost determinată de faptul că la București se vorbea despre preluarea președinției organizației județene a PC de către ”domnul LUNGU”, numai că era vorba de domnul Lucian Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version