Liderul PNL, Nicolae Ciucă, alături de Gheorghe Flutur și Ion Lungu, la Hora de la Prislop: PNL va fi în continuare un susținător al comunităților în care tradițiile străbat generațiile


Intră acum și în grupul de

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, fost prim ministru, a fost prezent, duminică, la Hora de la Prislop.

Alături de Ciucă, îmbrăcați în costume populare, au fost prezenți la Prislop și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur și președintele organizației municipale PNL Suceava, Ion Lungu.

La eveniment au mai fost prezenți deputații PNL de Suceava Angelica Fădor și Ioan Bălan, primarii de Rădăuți și Vatra Dornei, dar și primari PNL din mai multe comune sucevene.

„Hora de la Prislop este locul unde tradițiile se îmbină cu modernitatea și unde rădăcinile noastre ca popor sunt cinstite și respectate într-un mod autentic, atât de cei tineri, cât și de seniori. M-am bucurat astăzi să fiu înconjurat de atât de mulți oameni harnici și gospodari, care pun preț pe muncă, dar și pe păstrarea tradițiilor. Puterea unei țări este dată nu doar de economie, de dezvoltarea ei tehnologică, dar și de cultura și obiceiurile sale”, a spus Nicolae Ciucă.

El a adăugat că Hora de la Prislop, ajunsă la a 51-a ediție, nu e doar un obicei al comunității, ci un simbol al unității și culturii poporului nostru, subliniid că „atunci când suntem uniți în jurul unor valori comune, suntem mai puternici, ca oameni, dar și ca țară”.

„Prin astfel de evenimente păstrăm datinile noastre, dar și educăm generațiile tinere și promovăm din punct de vedere turistic o zonă atât de frumoasă și de primitoare, iar pentru acest lucru îi felicit pe organizatori. I-am asigurat pe cei prezenți că Partidul Național Liberal va fi și mai departe un promotor al valorilor și intereselor României și un susținător al comunităților în care tradițiile străbat generațiile,” a concluzionat liderul PNL președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.


Intră acum și în grupul de