Deputatul Florin Pușcașu îi pârăște premierului Ciolacu pe Gheorghe Flutur și Ioan Stan: Mimează munca și implicarea și se comportă ca doi motocicliști care se ceartă care să stea la geam


Intră acum și în grupul de

Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu îi pârăște premierului Marcel Ciolacu pe liderii suceveni ai coaliției de guvernare, Gheorghe Flutur și Ioan Stan, pentru că aceștia mimează doar că se implică și că nu fac nimic.

Pușcașu se arată în interpelarea sa îngrijorat de situația podului de la Milişăuţi de pe DN 2H Suceava-Rădăuți care a suportat o serie de reparaţii în anul 2018, când, în urma căderilor masive de precipitaţii, una dintre pile s-a deplasat, necesitând detonarea şi reconstrucţia totală a deschiderilor 6 şi 7 (ultimele, pe sensul de mers dinspre Suceava spre Milişăuţi).

În februarie 2020, trotuarul de pe pod s-a surpat cu tot cu balustradă, pe o porţiune de 27 de metri, ajungând în albia râului Suceava.

El arată că din februarie 2020, așadar de mai bine de doi ani și jumătate, pe podul de la Milișăuți se circulă alternativ, cu semafoare.

Potrivit parlamentarului podul de la Milişăuţi a fost construit în anul 1962, are lungimea totală de 206,20 m, fiind prevăzut cu şapte deschideri, o lăţime a părţii carosabile de 6,30 m şi două trotuare pietonale și că practic, cu excepția zonei reconstruite în 2018, restul podului este din 1962, iar termenul de finalizare a lucrării era iunie 2023 care este deja decalat oficial.

„La Suceava avem o mare problemă cu baronii locali, Gheorghe Flutur de la PDL-PNL si Ioan Stan de la PDSR-PSD, pentru că în lipsă de activitate concretă, aceștia mimează munca și implicarea și se comportă ca ”2 motocicliști” care ”se ceartă care să stea la geam”. Dacă îi asculți, din vorbe, zici că fac din județul Suceava landul Bavaria, dar ei nu sunt în stare să atragă resursele necesare să repare un pod de 200 m”, menționează Pușcașu.

El cere premierului Marcel Ciolacu se se implice personal la Ministerul Transporturilor și/sau chiar la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Iași și să găsească resursele financiare, materiale și umane pentru ca reabilitarea podului de la Milișăuți să fie făcută pînă pe 6 decembrie 2023, când vine prima zăpadă.


Intră acum și în grupul de