Deputatul Gheorghe Șoldan, alături de primarul din Cajvana la semnarea contractului de 11 milioane de lei pentru modernizarea drumului comunal Cajvana-Codru


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a fost, luni, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de primarul din Cajvana, Gheorghe Tomăscu, la semnarea unui proiect important pentru acest oraș, respectiv o investiție de nu mai puțin de 11.083.077,72 de lei.

Deputatul social democrat a explicat că este vorba de modernizarea DC 43 A, Cajvana-Codru, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, proiect prin care vor fi modernizați aproximativ cinci kilometri și jumătate ai drumului comunal care face legătura dintre Cajvana și satul Codru.

„Modernizarea acestui drum va fi continuată cu construirea unui pod peste râul Solca, un alt proiect depus de dl primar Gheorghe Tomăscu pe “Anghel Saligny”. Odată cu modernizarea DC 43 A și construirea podului peste râul Solca se va crea o nouă legătură rutieră între Cajvana și localitățile din jur (Milișăuți, Iaslovăț, Grănicești, Rădăuți), inclusiv către E85”, a precizat Șoldan.

El a menționat că pe lângă proiectul de dezvoltare a rețelei de distribuție a gazelor naturale la Cajvana, pentru care s-a intrat deja în linie dreaptă, există multe alte proiecte care urmează să fie aprobate prin PNRR și CNI, pentru continuarea modernizării orașului.


Intră acum și în grupul de