Acasă Politica Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan anunță semnarea a două contracte de...

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan anunță semnarea a două contracte de construire a centrelor de zi în comunele Arbore și Hănțești


Intră acum și în grupul de

Astăzi, deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, alături de primarii comunelor Arbore și Hănțești, Dan Tiperciuc și Daniel Olariu, a participat la o întâlnire la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, unde au fost semnate primele două contracte pentru construirea unor centre de zi destinate copiilor și persoanelor vârstnice.

Cele două comune sucevene vor beneficia de trei centre de zi, două dedicate sprijinirii copiilor după școală și grădiniță, și unul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice. Valoarea totală a contractelor, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, este de 2.156.399,86 lei pentru comuna Hănțești și 2.306.541,87 lei pentru comuna Arbore.



Primarul Dan Tiperciuc a semnat și un al doilea contract pentru construirea unui Centru de zi destinat persoanelor vârstnice în comuna Arbore. Acesta va oferi servicii de asistență socială, recuperare și o echipă mobilă de îngrijire la domiciliu. Valoarea proiectului este de 7.227.081,34 lei, finanțat tot prin PNRR.

Deputatul Gheorghe Șoldan a felicitat cei doi primari pentru eforturile lor de a atrage fonduri europene pentru comunele lor și a adus mulțumiri dnei ministru Natalia Intotero pentru sprijinul acordat în acest demers. Aceste investiții vor contribui la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din cele două comune și la crearea unor condiții mai bune pentru copii și persoanele vârstnice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version