Nechifor: Iepurasul de Paste aduce cadouri copiilor cuminti, Piticul de Paste taie fara intelepciune alocatii, salarii, pensii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că diferite simboluri sunt folosite pentru marcarea unor anumite evenimente, iar Iepuraşul de Paşte este unul dintre acestea, el aducând cadouri copiilor cuminţi şi silitori.

El a arătat însă, că din păcate, a apărut un nou simbol, Piticul de Paşte, care vine la copiii neascultători şi taie, fără înţelepciune, alocaţii, salarii şi pensii.

Nechifor a spus că simbolul piticului nu a fost inventat de Scufiţa Roşie, ci chiar de primari din PDL care au început să se adreseze premierului Emil Boc cu apelativul de pitic.

„Se pare că suntem o ţară de poveste, dar o poveste urâtă, în care preşedintele trage de urechi toţi cetăţenii, ministrul Agriculturii îi face pe ţărani alcoolici, iar tot preşedintele ne spune că dacă nu ne convine putem să plecăm din România”, a spus Nechifor.

El consideră că alternativa la ceea ce propune PDL există şi că aceasta este plecarea PDL de la guvernare.

Nechifor şi-a exprimat speranţa că în această perioadă a sărbătorilor pascale, membrii PDL vor dobândi înţelepciunea să voteze cum trebuie la Convenţia Naţională a PDL ca să scape România de puterea portocalie.


Intră acum și în grupul de