DREPT LA REPLICA !


Intră acum și în grupul de

Urmare a afirmatiilor senatorului Orest Onofrei, referitoare la persoana socrului meu, Ioan Hanusteac, vă transmit următorul drept la replică:

Domnul Orest Onofrei ar fi trebuit să se abţină de la declaraţii calomnioase şi în necunoştinţă de cauză, mai ales într-o zi în care creştinii sărbătoresc „Izvorul Tămăduirii”. Lista de consilieri judeţeni este o problemă internă de partid a PSD, iar persoanele care fac parte din această listă au fost desemnate înaintea alegerilor locale din anul 2008.

În ceea ce îl priveşte pe socrul meu, Ioan Hanuşteac, este surprinzătoare poziţia domnului senator Orest Onofrei, domnia sa ar fi trebuit să îl cunoască bine, întrucât au fost colegi în Consiliul Judeţean pentru o bună bucată de timp, în trecut.

În al doilea rând, Orest Onofrei ar fi trebuit să îi cunoască şi profilul personal, socrul meu, Ioan Hanuşteac, fiind unul din oamenii apreciaţi în judeţ pentru activitatea de zeci de ani în conducerea fostei Întreprinderi de Pajişti, dar şi în cea politică, ca fost preşedinte al organizaţiei judeţene a PDAR.

În al treilea rând, domnul Ioan Hanuşteac nu mai face politică activă din momentul alegerilor parlamentare din 2008 şi nici nu ar fi acceptat să intre în rândul consilierilor judeţeni, poate şi pentru faptul că s-ar fi găsit şi alţi indivizi „înalţi ca bradul” ca şi domnul senator Orest Onofrei, care să se afle în treabă şi să comenteze despre chestiuni pe care nici nu le înţeleg şi nici nu ar trebui să îi intereseze.

În plus, domnul Orest Onofrei, cel care are pe conştiinţă viaţa unui copil, este ultimul om de la care am putea primi sfaturi. Nu în ultimul rând, doresc să informez opinia publică că domnul profesor universitar Lucian Severin va fi următorul consilier judeţean, în urma vacantării unui loc de pe lista PSD.

Ioan Cătălin Nechifor,
Preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD Suceava

Suceava, 29 aprilie 2011


Intră acum și în grupul de