Primarul USR din Mănăstirea Humorului se alătură PNL la viitoarele alegeri


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, a anunțat, joi, că va candida la următoarele alegeri locale din partea PNL.

„Acum, la început de an, vreau sa fac cunoscut opiniei publice și în special electoratului din comuna Mănăstirea Humorului a cărui primar sunt, că pentru alegerile viitoare doresc să mă alătur echipei liberale. Fiind la primul mandat, și unul dintre cei 3 primari aleși USR din județul Suceava, partid din care  fac parte, am realizat că nu există sprijin și ajutor pentru nevoile comunei, sunt dezamăgit și mi-am dat seama cât de greu este să se realizeze  lucrurile propuse pentru dezvoltarea comunei fără susținerea unui partid puternic și unit și de aceea socotesc că v-a trebui să mă alătur unei echipe care este implicata în dezvoltarea localității noastre și a județului Suceava, iar aceasta este echipa PNL”, a precizat Croitoru.

El a menționat că localitatea are în derulare proiecte importante în diferite stadii de implementare și există inițiative și demersuri pentru a accesa alte obiective, toate în folosul și pentru a aduce comuna la standardele meritate.

„Sunt convins că cetățenii localitatii Mănăstirea Humorului vor înțelege opinia mea viitoare și vor fi în continuare alături de mine și de bunăstarea comunei noastre”, a concluzionat Croitoru.


Intră acum și în grupul de