Acasă Politica Viceprimarul Lucian Harșovschi, în inspecție în Bazar, îndemnat să candideze la funcția...

Viceprimarul Lucian Harșovschi, în inspecție în Bazar, îndemnat să candideze la funcția de primar


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a fost îndemnat să candideze la funcția de primar în timpul unei inspecții pe care o făcea la lucrările de modernizare executate în bazar.

Harșovschi a mers în bazar ca să afle opinia comercianților și cumpărătorilor despre noile condiții și cât de mulțumiți sunt de lucrările realizate.



În timp ce discuta cu un grup de comercianți despre îmbunătățirea condițiilor în acest centru comercial, un cumpărător aflat în zonă l-a îndemnat pe Harșovschi să candideze la funcția de primar și i-a transmis că îl va susține.

Viceprimarul i-a mulțumit pentru susținere și a evitat să spunăd dacă o va face.

În timpul vizitei din bazar viceprimarul a discutat cu comercianți și cumpărători din mai multe zone și a constatat că mai sunt unele remedieri de făcut.

„I-am atenționat pe cei din comisia de recepție să fie foarte atenți la ceea ce semnează, întrucât sunt direct răspunzători în caz de nereguli”, a transmis Lucian Harșovschi.

Municipalitatea suceveană a făcut investiții de 29.832.815 lei prin proiectul de modernizare care a inlcus lucrări la acoperiș și pereți termoizolanți,  tâmplărie geam,  montaj aeroterme, montaj perdele aer, răcitoare aer acoperiș; rețea hidranți.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version