Vasile Rîmbu a vizitat spitale din Oradea: Am satisfacția că le-am fost reper în politicile aplicate, dar am trăit amărăciune că orașul este mult înaintea noastră


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Vasile Rîmbu, a arătat într-un mesaj pe pagina sa de socializare că a vizitat recent municipiul Oradea pentru a-și face o imagine asupra a ceea ce ar trebui să fie municipiul Suceava.

„Între altele, am fost și în unitățile spitalicești din municipiu, care deservesc întreg județul. Am trăit satisfacția că noi nu suntem mai prejos (deocamdată) și că le-am fost reper în politicile aplicate.

Am trăit și amărăciunea că orașul este mult înaintea noastră. Ce facem???”, a întrebat Vasile Rîmbu.

Liderul social-democrat sucevean a remarcat că în urma discuțiilor a aflat că „în fatidicul martie 2020” erau în aceeași situație dificilă în care a fost și Spitalul Județean Suceava unde Vasile Rîmbu a fost manager.

„Au fost uniți, încrezători, prezenți cu toții în luptă și au refuzat în a se „izola” neoferindu-se ofrandă „zeilor” de la București. Nici nu au predat orașul unor aventurieri doritori de grade și funcții. Și uite-așa ei nu au dosare atât de utile unora care au practica „PAC LA RĂZBOI”. Chiar dacă au această „recuzită” nu voi abandona lupta! VIVAT SUCEAVA!”, a transmis Vasile Rîmbu.


Intră acum și în grupul de