George Simion în răspunde lui Gheorghe Flutur: Dar de ce suntem noi extremişti? Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinaţiile de a se menţine la putere pentru veşnicie, sărăcind şi împovărând poporul român?


Intră acum și în grupul de

Preşedintele AUR George Simion a transmis în contextul în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a organizat, duminică, un miting anti-extremism un mesaj în care a arătat că extremiștii sunt cei din actuala putere care vor instaurarea dictaturii în România doar pentru a se menţine la putere.

“Astăzi, la Suceava, baronul Flutur îşi ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremişti suntem noi, cei din AUR. Dar de ce suntem noi extremişti? Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinaţiile de a se menţine la putere pentru veşnicie, sărăcind şi împovărând poporul român?”, a declarat George Simion. 

El a mai afirmat că cei de la AUR nu pot fi numiţi extremişti pentru lucrurile pe care le susţin şi le promovează. 

“Suntem extremişti pentru că avem curajul să le cerem să facă ceea ce este corect pentru fiecare loc din România, pentru Suceava, Iaşi, Neamţ, Cluj, Dolj, Constanţa, Timiş şamd? Suntem extremişti pentru că apărăm suveranitatea poporului român? Suntem extremişti pentru că vrem ca pădurile Bucovinei să nu mai ia calea Austriei precum în perioada imperială?

Sau că vrem salarii mai mari pentru români, astfel încât sucevenii să nu mai fie nevoiţi să plece din propria casă în diaspora pentru a căuta un trai mai bun?

Suntem extremişti pentru că vrem ca cei aflaţi la putere, începând cu Ghiţă Flutur, Marcel Ciolacu şi ceilalţi baroni care au nenorocit această ţară, să îi respecte pe români şi statul român?

Eu nu cred că putem fi numiţi noi extremişti pentru aceste lucruri pe care le susţinem şi le promovăm”, a mai declarat Simion. El i-a transmis lui Gheorghe Flutur că el este extremist. 

“Nu, Ghiţă Flutur! Extremiştii sunteţi voi! Din contră, Ghiţă, extremişti sunteţi voi! Voi sunteţi cei care ne-aţi închis în case în vreme ce aţi făcut achiziţii ilegale în timpul pandemiei. Voi sunteţi extremiştii adevăraţi pentru că aţi ţinut această ţară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice.

Extremiştii adevăraţi sunteţi voi, cei care vă bateţi joc de pensionarii acestei ţări, cei care au pus umărul la construirea României de azi pe care voi aţi distrus-o!

Voi sunteţi extremişti pentru că aţi furat românilor, sucevenilor, dreptul la sănătate prin batjocorirea medicilor şi forţarea lor să plece din ţară, prin căpuşarea sistemului de sănătate din România, dar şi dreptul la educaţie prin bătaia de joc constantă pe care aţi aplicat-o la adresa profesorilor”, a mai adăugat liderul AUR.

El îl acuză pe Gheorghe Flutur că împreună cu baronii liberali şi social-democraţi au călcat în picioare drepturile şi libertăţile.

“Tu, Ghiţă Flutur, împreună cu toată gaşca voastră de baroni galbeni sau roşii, sunteţi cei care aţi călcat în picioare drepturile şi libertăţile noastre! Voi, Ghiţă, sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere, călcând în picioare democraţia din ţara noastră.

Aţi distrus un popor, aţi ruinat judeţe, aţi alungat milioane de români. Şi tot pe noi ne faceţi extremişti? Da, suntem extremişti, aşa cum ne catalogaţi, dar numai când vine vorba de voi!”, a mai afirmat George Simion.


Intră acum și în grupul de