Toti pentru Gheorghe Flutur. Flutur doar pentru Boc


Intră acum și în grupul de

47 de delegaţi de la PDL Suceava, avându-l în frunte pe liderul judeţean al democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, au plecat vineri spre Bucureşti, unde vor participa în week-end la Convenţia Naţională a PDL, prima rundă de alegeri la nivel naţional de la infiinţarea partidului, în primăvara lui 2008.

Sucevenii care participă la Convenţie au fost desemnaţi de forurile judeţene ale partidului, câte trei din fiecare colegiu electoral, iar 16 sunt de drept (aici intrând şi parlamentarii partidului).

Oficial, delegaţii sunt împărţiţi în două tabere. Una care îl susţine pe actualul lider interimar Emil Boc, premier al Guvernului României, şi care îl are ca lider pe Gheorghe Flutur şi alta, avându-l în frunte pe senatorul Orest Onofrei (prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PDL) care il vrea lider naţional pe actualul secratr general al PDL, Vasile Blaga.

Surse din partid susţin că un număr mic de delegaţi de la Suceava va merge să voteze moţiunea lui Theodor Paleologu, pe considerentul că nici Blaga şi nici Boc nu sunt cea mai bună soluţie, de la ora aceasta pentru PDL.

De subliniat ar fi faptul că toţi cei 47 de delegaţi au însă şi un numitor comun: alegerea lui Gheorghe Flutur în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL.


Intră acum și în grupul de