Deputatul Șoldan în laudă pe primarul Gheorghe Fron care a obținut finanțare și pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în patru sate din comuna Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

După ce săptămâna trecută semna la București contractul pentru rețeaua inteligentă de distribuție de gaze naturale la Cornu Luncii, primarul Gheorghe Fron a revenit ieri la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dar de data aceasta pentru a semna un nou contract pentru comuna sa, pentru care a primit o finanțare de 14 milioane de lei, arată deputatul PSD Gheorghe Șoldan într-un comunicat de presă.

El menționează că obiectivul contractului vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă în satele Brăiești, Băișești, Cornu Luncii și Sasca Nouă, iar finanțarea a fost acordată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Contractul de ieri vine  după ce, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gheorghe Fron obținea o altă finanțare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă, de data aceasta pentru alte trei sate din Cornu Luncii (Păiseni, Sasca Mare și Șinca).

„ Așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât eu, cât și ceilalți colegi parlamentari ai PSD Suceava, am fost alături de dl primar Fron și l-am sprijinit în proiectele dumnealui pentru comunitatea din Cornu Luncii. Un primar implicat, pentru care faptele vorbesc”, a precizat Șoldan.


Intră acum și în grupul de