Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, încrezător că deputatul Gheorghe Șoldan va fi ales președinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, speră ca deputatul Gheorghe Șoldan să fie ales președinte al Consiliului Județean Suceava și spune că vrea să inaugureze cu el în această calitate lucrările de combatere a eroziunii solului din zona orașului Salcea.

Prezent într-o vizită de lucru la Salcea unde a vizionat lucrările de combatere a unei alunecări de teren care punea în pericol atât Aeroportul Suceava cât și circa 200 de gospodării, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a spus că este cea mai frumoasă lucrare de combatere a eroziunii solulului din țară.

El a arătat că încă din 2018 când era șef al ANIF a aprobat nota conceptuală pentru această investiție, iar ulterior, la solicitarea deputatului PSD Gheorghe Șoldan, imediat după ce a preluat funcția de ministru al Agriculturii, s-a ocupat de acest proiect și a dat ordinul de începere a lucrărilor.

Florin Barbu a spus că speră ca finalizarea lucrării să fie inaugurată de el împreună cu Șoldan în calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de