Acasă Politica Primarul comunei Păltinoasa va candida pentru un nou mandat din partea PSD

Primarul comunei Păltinoasa va candida pentru un nou mandat din partea PSD


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Păltinoasa, Eduard – Rudolf Wendling, ales pe lista PNL intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar din partea PSD.

Potrivit unor surse din conducerea PSD Suceava, Wedling ar urma să se înscrie în cursa electorală din partea acestei formațiuni politice.



Totodată, alături de Wedling ar urma să candideze pe lista de consilieri locali mai mulți dintre actualii aleși locali liberali.

Primarul comunei Păltinoasa nu a putut fi contactat pentru confirmarea informației, dar un apropiat a precizat că primarul este în discuții cu PSD.

Acesta este al doilea primar liberal care ar trece la PSD după cel de Mitocu Dragomirnei.

UPDATE: Primarul Comunei a confirmat pentru NewsBucovina faptul că a decis împreună cu toti consilierii locali PNL să se dezică de formațiunea liberală și să meargă alături de PSD. „Am avut o discuție foarte serioasă pe ceea ce dorim să facem de acum încolo și cine ne-a fost aproape și ne-a ajutat și poate cu adevărat să o facă de aici înainte. În unanimitate am decis să mergem alături de PSD. Cei din PNL care ne-au dezamăgit se știu și ei sunt si din conducerea organizației județene dar și parlamentari! Atât vreau să spun deocamdată!”, a declarat primarul.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version