Acasă Politica Gheorghe Șoldan, de la Slatina, anunță că o prioritate a mandatului său...

Gheorghe Șoldan, de la Slatina, anunță că o prioritate a mandatului său va fi modernizarea drumului județean Slatina-Voroneț


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat, de la Slatina, că își propune ca una dintre priorități în mandatul său de președinte al Consiliului Județean Suceava va fi modernizarea drumului județean Slatina-Voroneț.

Șoldan a fost prezent la lansarea candidaturii lui Vlăduț Gherman pentru un nou mandat de primar în comuna Slatina și a arătat că în anul 2016 locuitorii comunei Slatina au avut încredere într-un tânăr și că nu au fost dezamăgiți.



Când a fost ales prima dată primar Vlăduț Gherman avea 36 de ani și că a reușit să atragă 30 de milioane de euro în comuna sa fiind unul dintre primarii care performează în administrație și fac astfel mai ușoară misiunea de dezvoltare a județului Suceava.

Șoldan a subiniat că Vlăduț Gherman a reușit încă din primii 3 ani de mandat să aibă excedent bugetar, deși preluase primăria cu datorii uriașe.

Prezent la lansarea candidaturii lui Gherman pentru un nou mandat de primar în Slatina, Gheorghe Șoldan le-a promis celor prezenți că, după 9 iunie, după ce PSD va câștiga și Primăria Slatina și președinția Consiliului Județean Suceava, una dintre prioritățile sale va fi modernizarea drumului județean Slatimna-Voroneț (DJ 177 D) care este funcțional astăzi doar pe hârtie.

„Am convingerea că vom avea sprijinul locuitorilor comunei Slatina, pe care faptele lui Vlăduț i-au convins că avem determinarea și ambiția necesare să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem”, a declarat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version