Acasă Politica Lucian Harșovschi, validat candidat de primar de ziua lui, alături de Gheorghe...

Lucian Harșovschi, validat candidat de primar de ziua lui, alături de Gheorghe Flutur, candidat la președinția CJ Suceava. PNL va lansa Manifestul pentru tineri


Intră acum și în grupul de

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, joi, în unanimitate candidaturile lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava și lui  Lucian Harșovschi pentru Primăria municipiului Suceava, a anunțat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit sursei citate, nu se putea un cadou mai frumos de ziua lui Lucian Harșovschi decât acela de a primi undă verde să candideze la funcția de primar din partea PNL la Suceava.



„Referitor la organizația PNL Suceava, astăzi am depus 50.000 de semnături pentru susținerea listelor la Alegerile europarlamentare 2024. Suntem campioni la strângerea de semnături, acțiunea a mers foarte bine și asta este o dovadă temeinică a faptului că PNL este locomotivă politică în județul Suceava”, a spus Flutur.

El a reamintit că PNL susține candidați și liste în toate primăriile din județul Suceava.

„ Vom veni cu un program extrem de curajos pe care îl vom prezenta publicului și vreau să anunț în premieră manifestul pentru tineri intitulat „VOI” – Viziune. Observații. Inițiativă. Vom înființa o agoră a tinerilor, un loc pentru dezbateri fizice și online, un loc de idei, un loc de soluții, un laborator pentru ziua de mâine”, a declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version