Ioan Bălan, în Parlament: Noi, echipa PNL, realizăm numai investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor, îi supraveghem pe constructori ca să facă treabă bună, nu lucruri de mântuială


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a transmis printr-o declarație politică în Parlament un mesaj de încredere că administrația liberală suceveană acționează corect și cu proiecte concrete pe care oamenii le așteaptă.

„Pentru că vremea caldă a venit și permite accelerarea investițiilor, în județul Suceava, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a dat startul modernizării drumurilor județene într-un ritm accelerat”, a spus Balan.

Deputatul liberal sucevean a amintit că, până la momentul în care PNL a preluat conducerea administrației publice județene, mass media prezenta constant imagini cu starea proastă a drumurilor, cu unele impracticabile pentru că erau încă pământ amestecat cu pietriș, iar cele asfaltate nu mai fuseseră modernizate de ani de zile.

Mai mult, el spune că nu puține au fost ocaziile în care, unii aleși care n-au realizat nimic într-un mandat de 4 ani, iar înainte de alegeri își băteau joc de banii publici, turnând asfaltul pe ploaie sau chiar pe vreme de viscol.

„Noi, echipa PNL, realizăm numai investiții de calitate în Suceava, pentru că le facem la timpul lor și îi supraveghem permanent pe constructori, ca să facă treabă bună, nu lucruri de mântuială. De exemplu, mă bucur foarte mult că până la jumătatea acestei veri va fi finalizat drumul axial Suceava – Iași, un drum cu adevărat important și bine modernizat, cu un carosabil lărgit și cu terasamente laterale”, a arătat Ioan Bălan.

El susține că liberalii nu s-au lăudat niciodată cu ceea ce au reușit și ceea ce au de gând să facă pentru Suceava și pentru suceveni, pentru că el crede că aceasta este lor și pentru asta sucevenii au acordat de fiecare dată încrederea lor, votându-i.

„Niciodată nu am venit în fața oamenilor cu promisiuni deșarte, ci cu proiecte concrete și utile de care oamenii au absolută nevoie. Avem nevoie de spitale moderne, ne-au spus oamenii! Și am reușit să facem investiții în infrastructura spitalicească cât nu s-a făcut în decenii întregi. Vrem autostrăzi, ni s-a cerut! Și, în curând, o să avem și autostrăzi și centuri ocolitoare. Vrem școli curate și moderne! Cu ajutorul lui Gheorghe Flutur, al banilor veniți de la Guvernul din care PNL face parte și cu sprijinul primarilor harnici avem și școli renovate! Vrem aeroport internațional, drumuri bune, gaze, apă și canalizare! Și toate acestea au devenit realitate sau sunt pe cale să devină”, a declarat deputatul.

Ioan Bălan a recunoscut că mai sunt multe de făcut, dar că vor fi realizate și de aceea are toată încrederea că sucevenii vor alege echipa PNL pentru Suceava, singura garanție că viața din județ se va schimba în bine.  


Intră acum și în grupul de