Alin Rusu răspunde viceprimarului PSD de Șcheia: Partidul dumneavoastră nu a făcut absolut nimic pentru Șcheia, dimpotrivă a ținut blocate multe proiecte făcute de administrația liberală.


Intră acum și în grupul de

Consilierul local liberal Alin Rusu, candidat al PNL pentru funcția de primar al comunei Șcheia, a răspuns viceprimarului PSD al comunei, Cristinel Burac, după ce acesta l-a criticat pe președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, că a venit în comună pentru a se împăuna cu realizările administrației locale la care nu a avut nicio contribuție.

Astfel, Alin Rusu spune că de fapt PSD a blocat dezvoltarea comunei și PNL a lucrat pentru a aduce proiecte mari necesare locuitorilor din Șcheia.

Vă prezentăm integral poziția exprimată de Alin Rusu:

„Domnule viceprimar,

Este trist cât de penibil ați ajuns să publicați un text scris de alții în care loviți mișelește în președintele Gheorghe Flutur și administrația liberală județeană.

Insinuați că președintele Flutur nu ar avea ce căuta pe șantierele din Șcheia. O simplă citire a Legii administrației publice locale vă va lua ceața de pe ochii ”orbiți” de ură. Președintele Consiliului Județean are obligația să se asigure de bunul mers al tuturor lucrurilor în județ și să sprijine acolo unde e nevoie. Nu mă miră că nu cunoașteți legislația. De fapt, vă cer prea mult!

Vă mirați că președintele Gheorghe Flutur ”se împăunează” cum spuneți dumneavoastră cu proiectul de apă și canalizare care se derulează în comuna noastră cu fonduri europene atrase prin POIM. Puteți să rămâneți în starea de mirare până după alegeri când o să vă mirați și mai tare cum de le-ați pierdut.

Haideți să vă luminez pentru că ura vă ține în întuneric! Președintele Flutur a deblocat acest proiect de 280 de milioane de euro care a fost ținut în sertar fix de ministrul vostru Rovana Plumb. A fost nevoie de intervenția ministrului liberal Marcel Boloș și a președintelui Flutur pentru ca acest proiect să ajungă în Suceava iar localitatea noastră Șcheia să beneficieze și ea de cea mai mare sumă de bani din acest buget.

Partidul dumneavoastră nu a făcut absolut nimic pentru Șcheia dimpotrivă a ținut blocate multe proiecte făcute de administrația liberală.

Acum se vede cu ochiul liber că Șcheia este un întreg șantier datorită proiectelor liberale. La polul opus partidul dumneavoastră nu s-a gândit când a făcut împărțirea imașurilor, care au devenit zone rezidențiale. 

Apa și canalul în Mihoveni de care deja oamenii beneficiază, drumurile asfaltate, școlile modernizate, terenurile de joacă, sunt o realitate.  Sala de sport pe care ați blamat-o atât de mult va aduce copiilor, tinerilor și adulților o locație în care se vor putea recrea în condiții de comfort maxim.

Mănăstirea din Sf.Ilie a prins din nou viață datorită unui proiect de 5 milioane de euro adus de administrația liberală.

Dacă ați avea cu ce să vă lăudați sau despre ce să vorbiți garantat ați înțelege ceea ce înseamnă muncă dar dumneavoastră și partidul dumneavoastră ați decis tot timpul că cel  mai bun ”proiect” este denigrarea liberalilor, a președintelui Gheorghe Flutur și a primarului Vasile Andriciuc. Este penibil că cei care vă sfătuiesc să vă faceți campanie doar lovind în președintele Flutur cred că veți avea succes. Nu știți ”cu ce se mănâncă” administrația, ați fost pe nicăieri ca viceprimar dar vreți să ajungeți primar. Pe cine vreți să păcăliți? Șcheienii știu adevărul și probabil asta vă doare.

Cetățenii comunei Șcheia sunt cei care vor arăta pe 9 iunie în cine vor avea încredere. ”Vasta” experiență a unora care scriu doar mizerii demonstrează frica pe care o au față de președintele Flutur și administrația liberală.  Șcheia se va dezvolta alături de tot județul sub conducerea liberală a lui Gheorghe Flutur.”


Intră acum și în grupul de