Gheorghe Flutur, la Vatra Dornei: Unii vor să-și ia Dorna înapoi. Noi vrem să o ducem înainte


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, a declarat, joi, la Vatra Dornei, că administrația liberală din acest municipiu a reușit să realizeze multe investiții de modernizare, în special în ceea ce privește reabilitarea serviciilor de utilități, introducerea gazului natural și că se implementează proiecte de reabilitare a infrastructurii stradale, dar a subliniat că s-au făcut investiții importante în infrastructura școlară, în construcția de blocuri ANL și că se fac investiții și în infrastructura sanitară.

„La capitolul amenajări și dezvoltare urbană îmi amintesc cum arăta Dorna anul trecut pe vremea asta. Văd că lumea își pune poze și bine că își pune poze, în balcoane se afișează. Unii vor să ia Dorna înapoi. Noi vrem să o ducem înainte”, a spus Flutur.

El a reamintit că împreună cu administrația locală din Vatra Dornei s-a preocupat de lucrări și amenajări de trotuare, de amenajarea centrului stațiunii, de realizarea de pavaje, de Cazino, de albia râului Dorna, de îngroparea cablurilor de electricitate, iluminat public.

„Au fost enorm de multe proiecte aici în Vatra Dornei, unele sunt în curs și le mulțumesc celor de la Dorna. Mă mândresc. Dorna este astăzi cartea de vizită a Bucovinei care vreau să fie împărtășită astăzi și de alte orașe din zona noastră, a Bucovinei”, a spus Flutur.

El a dat asigurări că va fi prezent la Vatra Dornei de câte ori este nevoie pentru ca lucrurile să meargă înainte.  

Președintele Gheorghe Flutur a dat o mână de ajutor sub privirile primarului Ilie Boncheș, la fel ca în toamna anului trecut, și a sprijinit lucrătorii care montau pavele în zona centrală din Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de