Gheorghe Șoldan pledează pentru o echipă de primari cu care să realizeze dezvoltarea județului


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Șoldan, deputat PSD și candidat al Partidului Social Democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a prezentat viziunea privind dezvoltarea județului în cadrul întâlnirilor cu comunitățile locale. În echipa sa se regăsește și primarul orașului Solca, Cornel Țehaniuc, alături de care își propune să aducă împreună cu echipa de primari progresul în fiecare colț al județului.

Șoldan a subliniat importanța unei echipe unite și dedicate pentru a reactiva potențialul turistic al orașului Solca și pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a întregii regiuni. El a evidențiat rolul crucial al investițiilor realizate în principal cu fonduri guvernamentale și europene în modernizarea infrastructurii, în promovarea educației, culturii, serviciilor sociale și a siguranței publice.

Pe fondul unei candidaturi a primarului Cornel Țehaniuc pentru un nou mandat la Solca, Șoldan și-a exprimat susținerea pentru continuarea proiectelor începute și inițierea altora noi, subliniind că dezvoltarea județului se realizează prin dezvoltarea fiecărei localități.

Deputatul PSD s-a angajat să lupte pentru aducerea investițiilor necesare în fiecare comunitate din județul Suceava, împreună cu colegii parlamentari ai PSD Suceava, pledând pentru o abordare echilibrată și cuprinzătoare a dezvoltării regionale.

În încheierea întâlnirilor cu locuitorii din Solca, Gheorghe Șoldan a subliniat convingerea sa că Partidul Social Democrat va câștiga alegerile parlamentare din toamnă și că va fi o forță activă în guvernarea județului, dedicată aducerii progresului și bunăstării în fiecare comunitate locală.

„𝐏𝐒𝐃 va câștiga în toamnă alegerile parlamentare și va fi în continuare la guvernare. În calitate de 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚, împreună cu colegii parlamentari ai PSD Suceava, mă voi zbate să aduc fiecărui colț al județului nostru investițiile de care are nevoie. Pentru că – o voi repeta de fiecare dată – dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități”, a declarat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de