Ioan Balan: Gheorghe Flutur este cel care poate realiza proiectele mari ale județului Suceava pentru că are și forță politică și forță administrativă


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Bălan a declarat, joi, la înscrierea candidaturilor PNL pentru Consiliul Județean Suceava că echipa liberală prezentă pe liste este de excepție și va face produce multe surprize plăcute pentru suceveni.

„Pentru noi este o bucurie să înscriem în cursa electorală județeană cel mai bun produs politic administrativ al județului Suceava, respectiv pe Gheorghe Flutur”, a arătat deputatul.

Ioan Bălan a spus că alături de Gheorghe Flutur este o echipă de consilieri de excepție, o echipă care va face diferența și care, alături de Gheorghe Flutur va mai produce surprize pentru Suceava.

Deputatul liberal a amintit că în urmă cu patru ani începea campania electorală cu dorința de a realiza proiectul autostrăzii A 7 și Autostrada Nordului la Suceava, acum acestea devin realități.

„E nevoie de oameni puternici pentru a dezvolta proiecte mari. Proiectele mari nu izvorăsc din poze și amiciții. Proiectele mari vin din gândire, din determinare, din abnegație și din forță, din forță politică și forță administrativă, iar aici îl avem pe Gheorghe Flutur”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de