Gheorghe Șoldan, la Valea Moldovei, alături de primarul Romică Floriștean: În următorii ani, primarul lor va avea un sprijin important și în conducerea administrației județene.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a participat, vineri după amiaza, la o întâlnire cu aproape 300 de locuitori din comuna Valea Moldovei, comună gospodărită eficient de patru ani de Romică Floriștean, un primar care s-a apucat de treabă încă din a doua zi după alegerile din 2020.

Gheorghe Șoldan a spus că primarul Floriștean s-a concentrat pe dezvoltarea de proiecte, aducerea de investiții și rezolvarea, rând pe rând, a problemelor comunității.

„A obținut finanțare pentru a aduce gazul în comună, pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, a asfaltat drumuri care nu au văzut asfalt niciodată, construiește un dispensar nou la Mironu, modernizează școli și vrea să refacă legătura rutieră cu Slatina. Sunt proiecte de milioane de euro cu fonduri guvernamentale și europene, pe care primarul Floriștean s-a zbătut să le obțină pentru comunitatea sa”, a spus Gheorghe Șoldan.

Deputatul social-democrat sucevean le-a promis locuitorilor din Valea Moldovei că, în următorii ani, primarul lor va avea un sprijin important și în conducerea administrației județene.

„Vom forma o echipă: el, primar, și eu, președinte al Consiliului Județean Suceava. Tot ce trebuie să facă ei este să ne susțină în număr cât mai mare, pe 9 iunie 2024. Începând cu 10 iunie, eu și Romică știm ce avem de făcut și pentru Valea Moldovei și pentru județul Suceava”, a declarat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de