Deputatul Gheorghe Șoldan la Berchișești: Le-am spus locuitorilor că așa cum au avut încredere într-un primar tânăr, să aibă încredere și într-un președinte tânăr de consiliu județean


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava s-a întâlnit cu locuitorii comunei Berchișești cărora le-a transmis că așa cum au avut încredere într-un primar tânăr, pot avea încredere și într-un tânăr președinte de consiliu județean.

„La 27 de ani, Violeta Țăran devenea cel mai tânăr primar din țară. La 29 de ani, am fost ales cel mai tânăr parlamentar din istoria județului Suceava. Astăzi, Violeta Ţăran este la al șaselea mandat la conducerea comunei Berchișești, fiind unul dintre politicienii care performează în administrația locală, și va continua, cu siguranță, să fie un  primar exemplar”, a spus Șoldan care a subliniat că nici el nu a dezamăgit și, cu 98 de inițiative legislative, dintre care zeci au devenit legi, este unul dintre cei mai activi parlamentari la primul mandat.

„Recunosc și nu o să-mi fie rușine niciodată să o spun: am învățat de la lideri precum Violeta Țăran. Este unul dintre oamenii care mi-au fost aproape încă de când eram președinte la liga studenților social-democrați și, mai apoi, președintele tinerilor din PSD Suceava”, a menționat Șoldan.

El a spus că s-a întâlnit cu locuitorii din Berchișești și le-a cerut un singur lucru că așa cum au avut încredere într-un primar tânăr, care nu i-a dezamăgit în toți acești ani, acum să aibă încredere și într-un președinte de consiliul județean tânăr.

„Vreau să demonstrez că, alături de echipa mea, din care fac parte Violeta Țăran și alți primari gospodari, putem dezvolta acest județ și putem oferi tinerilor mult mai multe oportunități de a rămâne acasă și de a nu mai alege străinătatea sau alte județe, pentru un trai mai bun”, a mai spus Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de