Gheorghe Șoldan, alături de primarul de Poiana Stampei, Viluț Mezdrea: Și aici oamenii au avut încredere într-un tânăr și au avut doar de câștigat.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a declarat, la Poiana Stampei, că locuitorii din această comună au avut încredere într-un primar tânăr și că așa au beneficiat de o comună care este în continuă dezvoltare.

„Poiana Stampei este una dintre cele mai frumoase comune ale județului Suceava, o adevărată poartă de intrare în județul nostru, condusă de un primar tânăr, Viluț Mezdrea, care avea doar 29 de ani când a fost ales pentru prima oară, în 2012”, a spus Șoldan.

El a arătat că a fost prezent la Poiana Stampei, alături de echipa PSD Suceava, la depunerea candidaturilor primarului Viluț Mezdrea și ale consilierilor lui pentru un nou mandat.

Potrivit lui Șoldan, Viluț Mezdrea a dus Poiana Stampei la un alt nivel și oricine poate vedea asta: comuna s-a dezvoltat foarte mult în toți acești ani.

„Oamenii au avut încredere într-un tânăr, într-o viziune tânără și au avut doar de câștigat. Tot 29 de ani aveam și eu când am fost ales cel mai tânăr parlamentar al județului Suceava”, a precizat deputatul.

El a mai spus că astăzi este unul dintre cei mai activi parlamentari la primul mandat, dar că vrea mai mult pentru județul Suceava, a cărui dezvoltare pierde teren în fața celorlalte județe.

„Trebuie să intru în teren, la firul ierbii. Trebuie să venim cu o nouă strategie pentru județul Suceava, cu o viziune tânără. Am în echipa mea primari precum Viluț Mezdrea, am nevoie doar de sprijinul cât mai multor suceveni. Al celor care vor o schimbare la nivel județean și care s-au săturat să audă același discurs de 16 ani”, a transmis cu determinare și energia unui tânăr Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de