Gheorghe Flutur după întâlniri la Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți: Locuitorii doresc primari liberali după ce au văzut efortul cum s-au dezvoltat comunele vecine cu administrație liberală


Intră acum și în grupul de

 Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur împreună cu prim-vicepreședintele, Ioan Bălan s-au întâlnit, duminică, cu alegătorii din localitățile Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.

La Mitocu Dragomirnei președintele Flutur l-a susținut în fața locuitorilor prezenți pe candidatul PNL la funcția de primar, Radu Airoaie, un vechi liberal, consilier local PNL, tânăr antreprenor.

Președintele liberal a accentuat la Mitocu Dragomirnei de nevoia de aducere a gazului metan și a reamintit de proiectul de apă și canalizare pe care l-a susținut, fiind cel mai mare proiect european implementat acum în județ de 326 milioane de euro unde este inclusă și comuna Mitocu Dragomirnei.

„Stadiul lucrărilor este de circa 50% și este nevoie să accelerăm motoarele cu Radu Airoaiei pentru a ajunge la nivelul comunei Adâncata”, a spus Flutur.

El a subliniat că la Mitocu Dragomireni, Radu Airoaiei, primar liberal în echipa lui Gheorghe Flutur, va face ce trebuie pentru această comună, care trebuie transformată în stațiune turistică.

„Comuna are nevoie de trotuare, amenajare a zonelor de agrement și de încurajarea puternică a turismului ținând seama de potențialul uriaș al zonei”, a arătat Gheorghe Flutur.

Tot în comuna Mitocu Dragomirnei trebuie refăcut planul de urbanism deoarece este în proximitatea Autostrăzii A7.

La Pătrăuți președintele Flutur și prim -vicepreședintele Ioan Bălan s-au întâlnit cu mai mulți alegători pentru a-l susține pe directorul școlii din comună, profesorul Ruști Lucian Vasile, la funcția de primar.

Flutur a arătat că și comuna Pătrăuți are nevoie în continuare de dezvoltare și că și aici urmează extinderea rețelei de gaze naturale, dar tot aici este și un proiect prin PNI „Anghel Saligny” pentru drumuri de 11 km ce urmează a fi asfaltați. CJ Suceava este dispus să intre în parteneriat cu primăriile care doresc să își amenajeze drumuri pietruite pentru utilaje agricole și căruțe.

„Sunt convins și am văzut reacția oamenilor că PNL este pe val, se recunoaște efortul uriaș făcut de administrația liberală și prin comparație cu localitățile vecine liberale, Ipotești, Dărmănești, Șcheia, Adâncata, și Mitoc și Pătrăuți doresc primari liberali”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de