Gheorghe Flutur, la Todirești și Dărmănești a lăudat activitatea primarilor care au modernizat localitățile și a prezentat programul „Suceava la autostradă”


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu prim-vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Bălan și cu vicepreședintele PNL Suceava, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, au avut, duminică, întâlniri cu locuitorii din Todirești și Dărmănești.

La Todirești, în satul Costâna, într-un cămin arhiplin, alături de primarul Mugurel Bocancea, s-a desfășurat o întâlnire pre-electorală explozivă, potrivit PNL Suceava.

Acolo, președinte Gheorghe Flutur l-a lăudat pe primarul Bocancea pentru proiectele de modernizare a comunei Todirești, pentru finalizarea proiectului de apă potabilă, pentru proiectul de canalizare, a cărei proiectare a fost finalizată, dar pentru proiectul finanțat prin PNI „Anghel Saligny” prin care se vor asfalta 8 străzi din comună, în total 15 km de drum.

El a remarcat că Todirești a primit fonduri și pentru aducțiunea de gaz metan, școlile și grădinițele sunt toate dotate și modernizare, iar acum există patru terenuri de sport și locuri de joacă, dispensar, se lucrează la un nou centru medical la Todirești, iar seria proiectelor va continua.

Gheorghe Flutur a constatat că locuitorii  sunt bucuroși pentru apropierea de final a lucrărilor la drumul județean Stroiești – Vâlcele – Costâna -Todirești.

Totodată, președintele Flutur le-a prezentat programul „Suceava la autostradă”, comuna Todirești fiind la o azvârlitură de băț de viitoarea autostradă pe care se va putea urca sau coborî fie pe la nodul de la Măriței, fie la nodul de la Ițcani.

În comuna Dărmănești președintele Flutur a spus despre primarul Dănuț Chidoveț că este o poveste liberală de succes, un primar cu 4 mandate care a schimbat radical comuna.

„Dărmănești arată astăzi ca o comună europeană cu care ne mândrim”, a declarat Gheorghe Flutur care a adăugat că în alte localități oamenii și-ar dori să aibă parte de modelul de dezvoltare de la Dărmănești mai ales că de la modul în care arată străzile, trotuarele, iluminatul public, școlile, grădinițele, până la  serviciile în slujba oamenilor, totul este la superlativ.

„Dărmănești în ultimii ani a dat printre cele mai frumoase scoruri la vot PNL și reprezentanții săi”, a mai spus Flutur care le-a mulțumit locuitorilor pentru susținerea acordată administrației liberale și și-a exprimat încrederea că și în aceste alegeri vor avea un scor foarte bun.

El a cerut locuitorilor ca la alegeri competitorii să fie analizați după proiectele realizate.

„E mai mare dragul să mergi în astfel de comune și să primești aplauze în bloc, sa îți fie întrerupt discursul de mai multe ori prin aplauze care arată mulțumirea oamenilor pentru administrația liberală”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de