Ovidiu Milici anunta ca PSD vrea referendum pe 31 iulie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consilierii judeţeni ai opoziţiei sucevene (cei ai PSD si PNL) au decis ca la şedinţa de miercuri a Consiliului Judeţean Suceava, să propună organizarea unui referendum local pentru eventuala reorganizare administrativă a ţării.

Anunţul a fost făcut luni de vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici, care a declarat într-o conferinţă de presă că la şedinţa CJ, consilierii judeţeni ai PSD şi PNL vor propune organizarea unui referendum pentru a afla părerea locuitorilor judeţului referitor la reorganizarea administrativ-teritorială a ţării.

„Am întocmit deja un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean semnat de 13 consilieri judeţeni PSD şi PNL şi care să fie supus dezbaterii în şedinţa de miercuri”, a mai spus Ovidiu Milici care a mai arătat că prin acest referendum, care ar urma să se organizeze în data de 31 iulie, cetăţenii judeţului urmează să se pronunţe asupra oportunităţii desfiinţării judeţului Suceava.

Potrivit lui Milici întrebarea va fi: „Sunteţi de acord cu intenţia preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, de a desfiinţa judeţul dumneavoastră?”.

Vicepreşedintele PSD şi-a exprimat încrederea că proiectul de hotărâre va fi votat pentru a fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri menţionând că, în caz contrar, consilierii judeţeni ai opoziţiei vor solicita organizarea unei şedinţe extraordinare a CJ Suceava pentru discutarea acestui proiect de hotărâre.

Reamintim că după alegerile din 2008 în Consiliul Judeţean Suceava PDL deţine majoritatea voturilor, 19 din 37, în timp ce PSD şi PNL se pot baza doar pe 18 voturi.


Intră acum și în grupul de