Flutur, după ce a constatat că mulți tineri participă la întâlnirile cu el: Sunt foarte optimist că PNL este în momentul de față pe drumul cel bun


Intră acum și în grupul de

Ofensiva în teritoriu a președintelui PNL Suceava , Gheorghe Flutur, a continuat astăzi după-amiază cu două întâlniri pentru lansarea candidaților, una în Hănțești și una în Dumbrăveni, anunță organizația liberală suceveană care menționează că alături de președintele Flutur a fost prezent și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.

Astfel, într-un cămin cultural plin, Ilieș Baltariu și-a prezentat oferta pentru următorii 4 ani, ca primar al comunei Hănțești. Programul candidatului liberal este foarte curajos, având o viziune nouă privind Hănțești. Având în vedere apropierea localității de viitoarea autostradă A7, în mandatul său de primar, domnul Ilieș Baltariu dorește să prioritizeze extinderea rețelei de drumuri modernizate, finalizarea rețelei de apă și canalizare și clarificarea litigiului cu terenurile localnicilor din Hănțești aflate pe raza județului Botoșani. De asemenea, dorește amenajarea de zone de recreere și locuri de joacă pentru copii, precum și înființarea unui parc industrial.

La Dumbrăveni, un grup important de oameni, majoritatea antreprenori, au venit să-l susțină pentru funcția de primar pe profesorul Cristian Cârlig, un vechi liberal cu o viziune modernă pentru dezvoltarea frumoasei sale localități. Președintele Flutur le-a prezentat acestora perspectiva certă a venirii autostrăzii Moldovei în proximitatea localității, subliniind nevoia dezvoltării planului urbanistic general al localității, identificarea de terenuri pentru parcuri industriale și rolul important pe care îl va avea Dumbrăveni în extinderea polului economic Suceava-Botoșani.

„Ca o concluzie a zilei de azi, foarte mulți tineri au participat la întâlnirea cu mine, alături de mulți antreprenori care cred în proiectele liberale și sunt foarte optimist că PNL este în momentul de față pe drumul cel bun”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de