Acasă Politica Partidul Dianei Șoșoacă (SOS România) rămâne fără candidați la Consiliul Județean Suceava...

Partidul Dianei Șoșoacă (SOS România) rămâne fără candidați la Consiliul Județean Suceava și la președinția CJ Suceava. Candidaturile au fost respinse de BEJ Suceava din cauza lipsei numărului minim de semnături de susținere


Intră acum și în grupul de

Biroul Electoral Județean Suceava a respins candidaturile SOS România la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și pentru funcțiile de consilieri județeni în Consiliul Județean Suceava.

Potrivit deciziei de respingere, candidatul SOS pentru funcția de președinte al CJ Suceava, Silvestru Rădăuți Bălan, trebuia să prezinte minim 6071 de semnături de susținere.



În decizie se arată că reprezentanții Partidul S.O.S. România au declarat un număr de 6300 poziții cu semnături de la susținători. Din acestea, 335 de poziții sunt invalide întrucât nu sunt menționate date din care să rezulte faptul că susținătorii au domiciliul sau reședința pe raza unei localități situate în județul Suceava.

Din totalul de 6300 semnături de susținători, rezultă un număr de 5965 semnături valide, deci sub numărul minim de 6071 semnături necesare pentru susținerea unei candidaturi la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Totodată, pentru funcția de consilier județean în Consiliul Județean Suceava, sunt necesare un minim de 6071 susținători pentru propunerea de candidatură, iar SOS România a prezentat 6296 poziții cu semnături de la susținători.

Din acestea, 246 de poziții sunt invalide întrucât nu sunt menționate date din care să rezulte faptul că susținătorii au domiciliul sau reședința pe raza unei localități situate în județul Suceava. Din totalul de 6296 semnături de susținători, rezultă un număr de 5965 semnături valide, deci sub numărul minim de 6016 semnături necesare pentru susținerea unei candidaturi la funcția de consilier  în cadrul Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version