Acasă Politica Gheorghe Flutur, la Mănăstirea Humorului, alături de primarul Viorel Croitoru:  Este un...

Gheorghe Flutur, la Mănăstirea Humorului, alături de primarul Viorel Croitoru:  Este un primar care a făcut multe lucruri bune pentru cetățenii comunei, și care are multe proiecte pregătite la finanțare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marți, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului de la Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru.

Într-o sală arhiplină în căminul cultural de la Mănăstirea Humorului, președintele Flutur, alături de senatorul Dan Cadariu și de vicepreședintele PNL Suceava, Gheorghe Niță s-a întâlnit cu mănăstirenii ca la el acasă.



Președintele Flutur a arătat că aici și-a început meseria lui de bază, îl leagă multe amintiri frumoase de această localitate care i-a dat, de-a lungul timpului, printre cele mai multe voturi din județul Suceava.

Flutur a remarcat că Viorel Croitoru este un primar la primul mandat, un foarte bun specialist în cadastru, un foarte bun gospodar, un primar care a făcut multe lucruri bune pentru cetățenii comunei, și care are multe proiecte pregătite la finanțare pentru drumuri, apă, canalizare, parc cu panouri fotovoltaice, centru medical permanent.

Mănăstirea Humorului a fost declarată anul trecut stațiune turistică de interes local care în prezent are peste 700 de locuri de cazare, și a devenit o zonă turistică de mare atracție făcând legătura între Mănăstirea Humorului și Basilica Minor din Cacica peste Pasul Pleșa.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version