Gheorghe Șoldan, la Râșca: Dezvoltarea județului presupune dezvoltarea fiecărei localități în parte! 9 iunie – Ziua Schimbării!


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, s-a întâlnit vineri după amiaza la Râșca cu numeroși locuitori cărora le-a transmis că dezvoltarea județului presupune dezvoltarea fiecărei localități în parte.

„Trec periodic pe la Râșca în drumurile pe care le fac la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi și nu pot să nu observ că zona are un potențial turistic foarte mare, însă insuficient dezvoltat. Ieri după-amiază, ne-am întâlnit la căminul cultural din Râșca cu aproximativ 150 de oameni și, alături de candidatul nostru pentru funcția de primar, Petrică Clipa, le-am vorbit despre proiectele noastre pentru comuna lor, pentru județul nostru.Le-am spus oamenilor că dezvoltarea județului presupune dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a spus Șoldan.

El a precizat că Petrică Clipa are 57 de ani și de 35 de ani este silvicultor, căsătorit, tată a doi copii, și își dorește să dezvolte Râșca, așa cum s-au dezvoltat comunele învecinate, Bogdănești, Boroaia, Forăști, Baia, Mălini, Vadu Moldovei care toate sunt conduse de primari social-democrați și care fac parte din echipa sa, primari alături de care își dorește să arate  că se poate face o astfel de administrație în județul Suceava.

Deputatul Șoldan a adăugat că în timp ce se întorcea aseară spre casă, a primit un video de la adunarea de vineri a conducerii PNL din centrul Sucevei.

„Am deschis video respectiv: Se auzea răsunând în tot centrul Sucevei, în care erau oameni aduși cu autobuzele din alte localități:  „Omul care a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim!”. Oameni buni, mai poți spune ceva?!”Omul lor” nu are limite. Mă gândeam că măcar acum, de față cu generalul lui de partid, se va comporta cu mai multă modestie… Eu zic așa: Mai bine să răsune Facebook-ul cu mesajul: 9 iunie – Ziua Schimbării”, a spus Șoldan.


Intră acum și în grupul de