Asistentul medical Alexandra Șulea: Am ales echipa viitorului primar Lucian Harșovschi deoarece este omul potrivit pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Asistentul medical Alexandra Șulea s-a alăturat echipei candidatului PNL la funcția de primar al Sucevei, viceprimarul Lucian Harșovschi, arătând că acesta va aduce acel suflu nou de care orașul are nevoie.

Alexandra Șulea este o tânără ambițioasă, soție și mamă a doi copii. O persoană care se dedică întru totul familiei, dar și profesiei pe care o practică și despre care spune că este ca o a doua familie pentru ea.

Este asistent medical și mereu încearcă și reușește să găsească energia necesară pentru a-și face bine treaba și pentru a-i încărca și pe cei din jurul său cu optimism.

Am ales echipa viitorului primar Lucian Harșovschi, chiar cred că el va fi primar, deoarece este omul potrivit pentru suceveni, a demonstrat că îi ascultă și că încearcă din răsputeri să le și rezolve cerințele și/sau problemele. Pe lângă experiența pe care o are în administrație, cred că va aduce acel suflu nou de care orașul are nevoie. Cred cu tărie că Suceava va deveni un oraș în ascensiune, cu și mai multe oportunități avându-l pe Lucian Harșovschi primar!”, a declarat Alexandra Șulea.

Lucian Harșovschi i-a mulțumit Alexandrei Șulea pentru încredere.

„Suceava are nevoie de oameni buni, oameni empatici, oameni care se vor dedica dezvoltării orașului așa cum o fac și în propriile cariere. Împreună reușim!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de