Reformele PNL in sanatate si invatamant vor fi prezentate la Suceava de fosti ministri liberali. Vezi aici care sunt acestia (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fostul ministru liberal al Finanţelor, Varujan Vosganian, împreună cu foştii miniştri ai Învăţământului şi Sănătăţii, Cristian Adomniţei, respectiv Eugen Nicolăescu, sunt aşteptaţi vineri la Suceava, pentru a prezenta reformele propuse de PNL în sănătate şi învăţământ.

Anunţul a fost făcut joi de preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Suceava, Cristina Teodorovici, care a informat că întâlnirea cu liderii liberali se va desfăşura în sala mică a Casei de Cultură Suceava, începând cu ora 13.00.

„Vreau să-i invit pe sucevenii dornici să audă şi alte păreri decât cele de tip scuză, devenite laitmotiv al actualei guvernări portocalii, la evenimentul de prezentare a programului reformei în sănătate propuse de PNL. În cadrul acestei prezentări, tip seminar, cu intervenţii şi din partea publicului vor fi prezenţi ca moderatori şi prezentatori, domnul deputat Eugen Nicolăescu, fost ministru al sănătăţii, precum şi doamna deputat Lucia Varga, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale la nivel naţional”, a spus Cristina Teodorovici.

Tot în cursul zilei de vineri, liderii PNL vor participa şi la simpozionul „Ziua Învăţătorului” care va începe de la ora 16:30 la Muzeul „Ion Irimescu” din Fălticeni. În cadrul acestui simpozion fostul ministru al educaţiei, Cristian Adomniţei, va prezenta strategia liberalilor în acest domeniu, în timp ce Varujan Vosganian va prezenta cartea „Pulbere de stele”, scrisă de Constantin Bulboacă.


Intră acum și în grupul de