Președintele PNL, Nicolae Ciucă, la Vatra Dornei, alături de Marius Rîpan și Gheorghe Flutur: Ăștia sunt liberalii. Fac ceea ce spun!


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent la Vatra Dornei pentru a susține echipa liberală și a spus că dornenii pot merge la vot să voteze săgeata pentru că au motive și argumente.

„Mă bucur să vin la Vatra Dornei și să văd o lucrare terminată și absolut superbă, reprezentativă pentru tot ce a însemnat istoria și cultura localității Vatra Dornei”, a arătat Ciucă.

El a mulțumit autorităților locale pentru implicare, viceprimarului Marius Rîpan pentru că a fost diriginte de șantier și a reușit să redea localității, tuturor celor care vin să viziteze, turiștilor, o clădire absolut emblematică pentru istoria localității Vatra Dornei.

„Eu sunt convins că dincolo de ceea ce s-a petrecut în Vatra Dornei urmează proiecte mult mai importante și toate acestea sunt în sarcina lui Marius Rîpan, a echipei domniei sale. Am văzut o echipă foarte bună, foarte determinată, motivată”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a mai declarat că este nevoie de tot acest angajament și responsabilitatea administrației liberale așa cum a demonstrat-o în ultimele mandate pentru a face ceea ce trebuie pentru dorneni și pentru turiștii care, an de an, cresc în număr și asta este un lucru foarte important.

„Eu sunt convins că cetățenii din Vatra Dornei vor aprecia la adevărata valoare, în baza realității, activitatea depusă de echipa liberală și vor vota săgeata pe data de 9 iunie”, a spus liderul liberal.

Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe dorneni să vină la vot pentru că au motive, au argumente.

„Noi susținem întreg demersul echipei liberale de la Vatra Dornei și de la Suceava admirând și apreciind tot ceea ce au făcut până în momentul de față”, a spus liderul PNL, Nicolae Ciucă.

Candidatul PNL la funcția de primar în Vatra Dornei, viceprimarul Marius Rîpan, a spus că încă se lucrează la multe proiecte, iar municipiul începe să se schimbe.

Nicolae Ciucă a mai declarat că actuala coaliție de guvernare are toată atenția îndreptată spre județele de graniță cu Ucraina.

„Insuflăm cetățenilor siguranța și garanția că avem toată atenția cuvenită îndreptată spre județele de graniță”, a spus Ciucă.

Gheorghe Flutur i-a spus liderului liberal că dorește ca modelul de administrație liberală de la Vatra Dornei va trebui multiplicat.

„S-au implicat enorm. Aici sunt peste 80 de milioane de euro bani absorbiți. Sunt foarte harnici: locuințe sociale, spital, ambulatoriu, școlile, liceele, toate sunt modernizate”, a spus Flutur care a mulțumit primarului Ilie Boncheș datorită căruia se face și „schimbarea de catifea”.

Și președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a mulțumit primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, și a subliniat că atunci când l-a cunoscut acesta i-a vorbit de toate proiectele pe care le avea și pe care le-a dus la bun sfârșit.

„Ăștia sunt liberalii. Fac ceea ce spun!”, a concluzionat Nicolae Ciucă.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de