O vizita a tinerilor democrati moldoveni aduce inspiratia in PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană a social-democraţilor suceveni a fost zilele trecute gazda unei vizite destul de consistente venite din partea Organizaţiei de Tineret a PDM (Partidul Democrat Moldovenesc) aflată la Suceava într-un schimb de experienţă, după cum a declarat conducerea PSD Suceava.

În urma discuţiilor avute pe parcursul mai multor zile, cele două părţi au convenit la necesitatea iniţierii unei serii întregi de astfel de întâlniri în cadrul cărora să se analizeze situaţiile socio-politico-economice existente de ambele părţi şi să se identifice soluţii viabile pentru îmbunătăţirea acestora.

„Am remarcat în primul rând permanenta dorinţă a tinerilor de peste Prut de a derula proiecte şi parteneriate cu ţara nostră şi mai ales cu judeţul Suceava, iar în cadrul dezbaterilor au fost identificate şi câteva soluţii punctuale pentru început astfel că a fost creionat un calendar care cuprinde mai multe întâlniri până la finele anului pe diferite domenii”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de luni, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici.

Cei 45 de tineri membri democraţi ai delegaţiei moldovene au lăsat PSD-iştilor suceveni şi un cadou care le-a atras atenţia într-un mod deosebit deoarece a retrezit inspiraţia în rândul organizaţiei sucevene, după cum a spus Ovidiu Milici. Este vorba despre un tricou din timpul campaniei electorale derulate de curând de tinerii din PDM în Republica Moldova, purtând sloganul “E timpul să facem ordine în ţară”.

„Ni s-a părut un slogan foarte interesant şi considerăm că acest slogan trebuie adaptat şi de USL şi de toţi cetăţenii din România. Îl vom păstra şi va fi unul de referinţă pentru acţiunile noastre politice ulterioare”, a conchis Ovidiu Milici.


Intră acum și în grupul de