Victor Ponta:”Dintre toate cele 41 de judete din Romania si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate cel mai mult, sa castigam judetul Suceava” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii naţionali ai USL îşi doresc foarte mult să câştige alegerile în judeţul Suceava, a declarat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, în cadrul unei întâlniri cu membrii PSD şi PNL suceveni. „Dintre toate cele 41 de judeţe din România şi eu şi Crin Antonescu ne dorim, poate cel mai mult, să câştigăm judeţul Suceava”, a spus Ponta.

Prezent la Suceava, liderul PSD a apreciat că următoarele alegeri nu vor fi democratice, ci vor fi alegeri pentru democraţie, întrucât USL cât şi alte partide care se vor prezenta în faţa electoratului vor trebui să se bată cu sistemul securisto-birocratic-mafiot al PDL. El consideră că printr-o bună organizare şi înţelegere USL va putea să câştige alegerile şi că cei din PDL nu vor reuşi să cumpere şi să fure atâtea voturi dacă oamenii vor fi convinşi să vină la vot.

Potrivit lui Ponta, că Gheorghe Flutur trebuie îndepărtat de la conducerea judeţului Suceava întrucât acesta este exponentul „ciocoiului portocaliu” şi că, în Gorj este cunoscu ca „ucigaşul de găini”. Preşedintele PSD a spus că, în sondajele interne ale PDL, după Elena Udrea, Gheorghe Flutur este cel mai detestat membru PDL, fiind la egalitate cu Roberta Anastase. El a arătat că judeţul Suceava este un judeţ cu potenţial extraordinar, dar că se află sub stăpânirea PDL care este poate la fel de rea ca cea din perioada turcilor şi tătarilor, subliniind că preşedintele CJ Suceava „a furat cu obrazul gros” şi că va avea numărul 1 printre „deţinuţii PDL”.

Preşedintele PSD Suceava i-a asigurat pe membrii PSD şi PNL din Suceava că Gheorghe Flutur va cădea şi să nu le fie frică de ameninţări. „A căzut şi Ceauşescu. Mai cad şi prietenii lui Băsescu din Egipt şi Siria. Mai cade şi Flutur. Nu vă fie frică. Vom scăpa Suceava de Flutur cum vom scăpa România de Băsescu şi Boc”, a spus Ponta. El a mai arătat că Gheorghe Flutur mai are puţin şi se pictează în biserici alături de Iisus Hristos.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD a spus că a fost revoltat că la slujba oficiată la mănăstirea Putna cu ocazia hramului mănăstirii prilejuit de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, slujba a fost întreruptă pentru o reclamă politică. „E revoltător ce s-a întâmplat la Putna. Să întrerupi o slujbă pentru o reclamă politică pentru Flutur. S-a băgat publicitate cu Flutur. E o porcărie atât de mare că trebuie spusă”, a declarat Ponta.

Preşedintele PSD s-a referit la momentul din timpul slujbei când corul Madrigal a susţinut un concert de muzică religioasă, iar prezentatorul a salutat prezenţa în public a lui Gheorghe Flutur şi apoi a menţionat ierarhii care oficiau Sf. Liturghie.


Intră acum și în grupul de