PDL Suceava intoarce si celalalt obraz la atacurile dure ale lui Victor Ponta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava a reacţionat luni, foarte rapid la acuzele făcute de liderul PSD Victor Ponta al adresa preşedintelui PDL, Gheorghe Flutur.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, senatorul Orest Onofrei este de părere că declaraţiile preşedintelui PSD la adresa lui Gheorghe Flutur pot fi catalogate doar ca fiind „iresponsabile, pe lângă democraţie şi transpirate de ură”.

Orest Onofrei a explicat presei că luni, la Putna, s-a salutat cu liderul PSD Victor Ponta, prezent şi el la evenimentul de la mănăstire, căruia i-a urat bun venit în Bucovina pentru că a crezut că acesta ştie să se comporte în astfel de momente.

„În urmă cu câţiva ani, în urma unor declaraţii, i-am explicat lui Victor Ponta că în Bucovina mai întâi dai bună ziua şi apoi te gândeşti dacă să înjuri sau nu. Ştiindu-l inteligent, receptiv şi că a primit mesajul, astăzi, la Putna, l-am salutat şi i-am urat bun venit”, a mai spus senatorul Orest Onofrei. Parlamentarul sucevean este mâhnit însă că s-a dovedit că preşedintele PSD nu este dus de prea multe ori la biserică.

„În urma declaraţiilor iresponsabile, pe lângă democraţie şi transpirate de ură, venind azi la biserică, Victor Ponta a dovedit că nu e dus de multe ori la biserică”, a subliniat senatorul PDL.

Onofrei a mai adăugat că în contextul sărbătorii de Adormirea Maicii Domnului consideră că Victor Ponta nu merită o replică mai amplă.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în cadrul unei întâlniri cu membri PSD şi PNL din judeţul Suceava că Gheorghe Flutur trebuie îndepărtat de la conducerea judeţului Suceava întrucât acesta este exponentul „ciocoiului portocaliu”. Preşedintele PSD a mai spus că, în sondajele interne ale PDL, după Elena Udrea, Gheorghe Flutur este cel mai detestat membru PDL, fiind egalat doar de Roberta Anastase.

El a arătat că Suceava este un judeţ cu potenţial extraordinar, dar că se află sub stăpânirea PDL care este poate la fel de rea ca cea din perioada turcilor şi tătarilor, subliniind că preşedintele CJ Suceava “a furat cu obrazul gros” şi că va avea numărul 1 printre “deţinuţii PDL”.

„A căzut şi Ceauşescu. Mai cad şi prietenii lui Băsescu din Egipt şi Siria. Mai cade şi Flutur. Nu vă fie frică. Vom scăpa Suceava de Flutur cum vom scăpa România de Băsescu şi Boc”, a incheiat discursul Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de