Gheorghe Flutur, pregatit sa ia la pas fiecare judet pentru ca PDL sa castige alegerile din 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, la Suceava, că partidul său poate câştiga alegerile comasate de anul viitor, iar suportul de bază vor fi cei 1176 de primari ai partidului şi a subliniat că PDL a demonstrat la alegerile parţiale din Neamţ, de luna trecută, că ştie să se mobilizeze exemplar.
Flturu a spus în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava că aleşii locali ai PDL trebuie să se cupleze mai mult de partid şi să explice măsurile luate de guvernarea actuală.

El a ţinut să explice că alegerile vor trebui comasate pentru că altfel ţara ar fi într-o campanie continuă, iar USL nu doreşte această comasare a alegerilor pentru că „se scurtează timpul de gargară”.

Gheorghe Flutur le-a spus membrilor PDL Suceava că au obligaţia să explice măsurile pe care actuala guvernare le-a luat. „Nu am avut noi în cap să luăm aceste măsuri austere. A venit o vreme grea, de criză, în care PDL şi-a asumat criza şi PSD, când eram împreună la guvernare, a fugit în opoziţie. Am vâslit prin criză. A fost greu, cu sacrificii, plătim şi electoral, dar măcar trebuie să fim corecţi, cinstiţi şi transparenţi că ceea ce am făcut am făcut de bună credinţă”, a spus liderul PDL.

El le-a mai cerut membrilor PDL să explice populaţiei că şi în alte ţări europene ca Italia, Spania sau Grecia sunt luate măsuri de austeritate, cum şi a arătat că dacă oamenii vor înţelege că măsurile au fost necesare pentru ca ţara să nu derapeze atunci vor înţelege că PDL a făcut ceea ce trebuie.

„Sunt convins că dacă anul viitor ne vor găsi alegerile cu mandatul nostru pregătit să ne descărcăm de vot, adică ce am promis am făcut, atunci oamenii vor înţelege şi PDL cu armata de 1176 de primari poate să câştige prin acest suport de bază, primarul, alegerile anului viitor. Fiţi optimişti pentru că am încredere!”, a spus Gheroghe Flutur.

El le-a amintit membrilor PDL că în 6 decembrie 2009, la alegerile prezidenţiale, le-a spus să fie liniştiţi şi că Mirciulică a băut degeaba şampania şi i-a asigurat că acum e la fel şi că USL nu are în sondaje mai mult de 42-43 la sută.
Flutur a arătat că USL se îmbată cu sondaje şi s-a întrebat că dacă aceste sondaje ar fi reale de ce curtează în fiecare zi UDMR.

„Să fim realişti. De ce le cer în fiecare zi mâna celor din UDMR? Pentru că nu au mai mult de 42-43 la sută. Le-am arătat la Piatra Neamţ, pentru că acolo a fost bătălia de la Podu Înalt unde le-am arătat despre ce e vorba şi pe urmă au început să se încaiere între ei. Asta înseamnă că ştim să ne mobilizăm şi că ştim să ne pregătim”, a subliniat liderul judeţean sucevean al PDL.

El a mai arătat că se pregăteşte de lupta electorală şi să ajute şi alte judeţe, dar a cerut membrilor PDL să-l asigure că situaţia din organizaţie este stabilă.

„Dacă ştiu că acasă la Suceava e linişte şi că avem o echipă puternică şi că avem o armată de primari care trebuie ajutaţi cu proiecte în continuare pot şi eu mai liniştit să-mi iau în spate raniţa de luptă şi să plec să ajut şi alte judeţe şi PDL la nivel naţional. Nu va fi o bătălie uşoară. Va fi o bătălie grea, dar sunt convins că înţelegeţi că ne pregătim foarte serios şi ne pregătim cu fapte”, a mai spus Flutur.

El a mai declarat că primarii PDL trebuie să arate ceea ce au făcut şi într-o legătură cu parlamentarul. „Alegerile comasate vor însemna că şi primarul şi Consiliul judeţean şi parlamentarul să meargă împreună în faţa urnelor şi să spună daţi votul acestei echipe ca să modernizăm localitatea dumneavoastră”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de