Acasă Politica Liberalului Brandusel Nichitean ii surade ideea de a fi primarul municipiului Suceava...

Liberalului Brandusel Nichitean ii surade ideea de a fi primarul municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Posibilitatea de a candida din partea organizaţiei PNL Suceava pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în cadrul alegerilor locale din 2012, îi surâde liberalului Brânduşel Nichitean.

Dacă până nu de mult se vehicula varianta că la Suceava, candidatul USL la şefia administraţiei locale va fi liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, acum lucrurile nu mai sunt atât de sigure.



Această situaţie este întărită şi de amânarea continuă în ceea ce priveşte numirea unui candidat din partea PNL în lupta electorală din municipiul reşedinţă de judeţ, indecizia preşedintelui liberalilor, Crin Antonescu, şi “necesitatea organizării unor noi sondaje de opinie în rândul locuitorilor suceveni”, după cum a declarat chiar el în cadrul ultimei vizite făcute alături de omologul său social-democrat, în municipiul Suceava, la finele săptămânii trecute.

Pe lista de aşteptare pentru desemnarea candidatului, pe lângă Alexandru Băişanu se mai află şi consilierul liberal, Corneliu Vornicu (fost viceprimar al oraşului), dar în ultima perioadă se pare că ar dori să intre în luptă şi Brânduşel Nichitean.

“Eu mi-am oferit disponibilitatea de a candida şi sunt gata să mă bat cu domnul Lungu dar, deocamdată nu s-a pus în discuţie şi problema asta. Urmează a avea o dezbatere în cadrul Biroului Judeţean şi al USL-ului, poate va fi analizată şi la Bucureşti pentru că nu putem să ne aruncăm cu capul înainte aşa cum o fac cei de la PDL”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Brânduşel Nichitean.

La ora actuală, Nichitean ocupă unul din cele 4 fotolii de consilier judeţean pe care le deţin liberalii în cadrul CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version