Acasă Politica Mirza sustine ca Flutur nu va avea ce sa prezinte electoratului dupa...

Mirza sustine ca Flutur nu va avea ce sa prezinte electoratului dupa patru ani de mandat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fondurile de sute de milioane de euro atrase în judeţul Suceava şi clamate de Gheorghe Flutur nu se văd pentru că „s-au împărţit între firme de partid”, a declarat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza.

Potrivit fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, s-a ajuns ca firme ce aveau ca obiect de activitate evidenţa contabilă, consultanţă sau croitorie, să se reprofileze repede şi să construiască diguri pe râul Suceava la preţuri de trei sau patru ori mai mari, dar a evitat să spună la ce firme face referire.



Mîrza s-a întrebat dacă sucevenii trăiesc mai bine cu banii atraşi în judeţ şi cheltuiţi pentru a se căra zăpadă astfel încât Elena Udrea să meargă cu sania trasă de cai, dacă vor trăi mai bine din fumul mocăniţei, din oul uriaş de Paşte, din statui înaripate sau din scrisul cu oi pe dealuri.

Senatorul social-democrat consideră că actualul preşedinte al CJ Suceava nu va avea ce să prezinte electoratului după patru ani de mandat şi este de părere că acesta trebuie să se retragă la un schit pentru că s-au săturat toţi sucevenii de minciuni, promisiuni şi paranghelii.

El l-a invitat pe Gheorghe Flutur la meditaţie şi să analizeze de ce a fost falimentată societatea CJ Suceava, Drumuri şi Poduri SA, care în 2008 avea profit de 3 milioane de lei, de ce nu este funcţional Centrul Economic Bucovina de la Aeroportul Suceava, investiţie făcută cu fonduri europene sau când va fi modernizat Aeroportul Suceava. „Să analizeze ce au făcut colaboratorii săi şi averile colaboratorilor săi”, a spus Mîrza care i-a transmis lui Gheorghe Flutur că dacă în 2004 şi 2008 s-au confruntat în alegeri, în 2012 nu mai este o ţintă pentru el întrucât nu va mai candida la preşedinţia CJ Suceava. „Mîrza nu mai candidează la Consiliul Judeţean. Să văd ce va spune că a făcut în patru ani de mandat şi care îi sunt meritele”, declarat senatorul PSD.

El a mai spus că acuzele pe care i le aduce Gheorghe Flutur, mai ales în ceea ce priveşte proiectul Suceava-Utilităţi şi mediu la standarde europene, nu au acoperire şi consideră că vinovaţi că acest proiect nu este încă finalizat este lipsa de profesionalism a actualei echipe de conducere a CJ Suceava.

Senatorul PSD a arătat că Gheorghe Flutur a câştigat alegerile din 2004, acuzându-l în legătură cu acest proiect şi că a câştigat alegerile din 2008, tot în urma atacurilor privind acest proiect judeţean de utilităţi, dar că din 2008 era de datoria lui Flutur să ducă proiectul la bun sfârşit. „Eu, politic, mi-am luat pedeapsa”, a spus Mîrza.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version