Acasă Politica Suceava va avea reprezentanti la mitingul USL de la Bucuresti

Suceava va avea reprezentanti la mitingul USL de la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Mai multe sute de liberali suceveni vor participa la mitingul USL din Bucureşti, dar doar o sută dintre aceştia vor merge în Capitală în cadru organizat, restul urmând să ajungă pe cont propriu, a declarat preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu. „Vor merge la Bucureşti câţi liberali vor. Vor fi peste o sută care vor merge în cadru organizat. Restul, din câte am înţeles, câteva sute, vor merge pe cont propriu”, a spus liderul PNL Suceava.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că PSD Suceava nu organizează o deplasare la Bucureşti a membrilor de partid. „Nu organizăm politic o astfel de deplasare. Foarte mulţi membri vor merge însă la Bucureşti, în cadru privat, ca cetăţeni”, a spus Nechifor.



Primăria Capitalei a aprobat cererea USL pentru mitingul de joi, din Capitală, care va avea loc de la ora 16.00, fiind precedat de un marş de la Arcul de Triumf la Piaţa Victoriei, organizatorii anunţând 10.000 de participanţi, a declarat, miercuri, primarul general Sorin Oprescu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version