Parlamentarii USL intra in greva de la 1 februarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Una dintre căile de a ajunge la alegeri anticipate este suspendarea activităţii Parlamentului, a declarat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, care a arătat că de la 1 februarie, parlamentarii USL intră în grevă, ceea ce presupune că nici nu vor fi plătiţi.

Potrivit parlamentarului social-democrat, după demisia lui Iulian Urban din PDL, raportul putere opoziţie în Senat este la egalitate şi crede că dacă vor mai demisiona şi alţi senatori ai puterii atunci, prin demisia din Senat a majorităţii senatorilor, activitatea acestei camere a Parlamentului va fi suspendată.

El consideră că dacă o cameră a Parlamentului are activitatea suspendată, se suspendă în fapt activitatea întregului Parlament, ceea poate duce la declanşarea de alegeri anticipate.

Senatorul Gavril Mîrza a spus că este nevoie de alegeri anticipate întrucât în prezent „există o putere, fără putere” şi totul în ţară este la voia întâmplării. El a mai declarat că ultimul discurs al preşedintelui Traian Băsescu a fost „mai prăpăstios” decât discursul lui Nicolae Ceauşescu înainte de a fugi cu elicopterul.


Intră acum și în grupul de